Úgy összeverte miskolci szomszédját a Honvéd focistája, hogy az intenzív osztályon kötött ki

Megosztás

Egy közismert sportoló és családja annyira megverte a miskolci illetőségű focistát, Szabó Krisztiánt, hogy sokáig lábra állni sem tudott. A férfi most mindent elmesélt arról a borzalmas nyári napról, ami miatt el is költözött a környékról.

“Hihetetlen, hogy valaki ilyet elkövet, majd nyugodtan élhet, mintha mi se történt volna, engem pedig már leszázalékoltak, gyakorlatilag teljesen újra kell építenem magamat.” A miskolci illetőségű Szabó Krisztián sokáig még járni sem tudott, miután látszólag ok nélkül bántalmazta a szomszédja.

A fiatal sportolót egy korosztályos válogatott, jelenleg a másodosztályú Honvédban szereplő labdarúgó, a Fradival korábban Magyar Kupát nyerő Kundrák Norbert és családja olyan súlyosan bántalmazta, hogy a miskolci fiatalember kórházba került.

Az áldozat elmondása szerint azon a júniusi estén kiszökött a kutyája a kertből és emiatt indult el az a szóváltás, aminek olyan borzasztó vége lett, hogy még Krisztián feleségét is megtámadták. “Az édesanyja kiabált ott mindenfélét, hogy „az ő fia NB I-es futballista, azt csinál, amit akar”. 

Körülbelül egy perc alatt úgy lerendeztek, hogy hat bordám eltört, arccsonttörésem lett – három szájsebészeti műtétem volt – és még sorolhatnám.” – mondta a Blikknek Szabó Krisztián és arról is beszélt, hogy szerinte nem kapott elég súlyos büntetést a Honvéd játékosa.

A Miskolci Járási Bíróság az ügyben az egyik férfi elkövetőt 1 év 6 hónap, a többieket 1 év 2 hónap börtönbüntetésre ítélte, amit 2 év próbaidőre felfüggesztett. A döntés 2023. december 18-án a negyedrendű vádlott ítéletével bezárólag jogerőre emelkedett.

A kétgyermekes családapa azóta el is költözött, mert nem szeretett volna ott lakni, ahol majdnem halálra verték. A Honvéd belső vizsgálatot indított az ügyben.

Krisztián részletes beszámolója ide kattintva olvasható.

Fotó: Honvéd/Balogh Dávid

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek